Bemutatkozás

"Bár a lélek nem helyhez kötött, mégis a testnek nevezett ujjlenyomatban lakozik."
Deepak Chopra

Kedves Hölgyek,
kedves leendő Vendégeim!

Elekes - Vècsei Nóra vagyok, néhány éve élek Veszprémben a családommal.

Nőként és már Èdesanyakènt is tudom, elemi szükségletünk testünk, lelkünk kènyeztetèse és természetes igényünk, hogy időről időre feltöltődjünk. Ezt szeretném lehetővé tenni vendégeimnek, akiket szakszerűen kivitelezett, változatos masszázs kínálattal, nagy odafigyelèssel, szeretettel várok. Célom, hogy megteremtsem a teljes ellazulás élményét, koncentrálva az egyedi igényekre. Ezt szolgálják a hangulatosan berendezett szalonom, és a minőségi, terápiás célra is használható illóolajok is amelyek finoman támogatják a masszázskezelèseimet.

Várlak szeretettel Veszprémben a Junia - szalon emeletén, a Kupa utca 1 szám alatt, a Dózsa György út és Kupa utca kereszteződésében. (Megközelítés a Kupa utca felől, parkolási lehetőség a közelben: Junia szalon előtt, Tüdőgondozó körüli utcák, Szent Margit Òvoda oldal bejáratánál.)

napviragmasszazs.hu Svèdmasszázsok

Jó választás akkor is, ha felfrissülésnèl vagy csak lazulnál. Egy óra a nyugalom, lazulás jegyében: Hát, karok, lábak masszázsa, igény szerint kombinálhatjuk arc , talpmasszázzsal..

napviragmasszazs.hu Arcmasszázsok

Bőrtáplálò arc, ès dekoltázskezelès hidrolátumos tisztìtással, hidegen sajtolt olajokkal. Saját fejlesztésű arcmasszázsom, amit adott èvszakhoz igazìtok ès időről időre..

napviragmasszazs.hu Ayurvèdikus kezelèsek

A fej, hát, nyak ès vállöv masszázsa, mely ayurvèdikus tradíció szerint a vendég alkatával összhangban, meleg hidegen sajtolt olajokkal, levezető illòolajos gőzölèssel történik..

Vendégeim visszajelzései

Remek kikapcsolódási és feltöltődési lehetőség, a kiszolgálás átlagon felüli, nagyon kedves és barátságos. A svédmasszázs után szinte újjászületik az ember, mindenkinek ajánlom figyelmébe..

Anett
Veszprém

Nagyon jó volt az izmok ellazitására! Emberi kéz alkotta emberfeletti élmény! Én személy szerint soha nem szerettem ha masszíroznak, de ezen a helyen megszerettem..

Zsuzsa
Veszprém

Nagyon kellemes környezetben udvarias kiszolgálás várja itt a pihenni vágyókat. Nagyon jól esett a masszázs, a derékfájdalmam enyhült, kellemesen ellazultam..

Anna
Veszprém

Ahogy belépsz, kellemes, nyugodt környezetben találod magad. Maximálisan a Te relaxációd helyezi központba személyre szabottan, emellett lágy zene, és kedves hölgy fogad.

Melinda
Veszprém

Kedves, szakmailag tökéletesen felkészült masszőr, Nóra elhivatott a szakmája iránt és kiváló technikával masszíroz, Én csak ajánlani tudom, jó volt az ott töltött idő..

Edit
Veszprém

Kellemes és egyben nagyon hatékony lazítás testnek-léleknek! Csodálatos kezei vannak és tökéletesen érez rá dolgokra. Kellemes környezet és szívélyes vendéglátás..

Tímea
Veszprém